22 nov 2019

Ny skytterlagskolleksjon – se her!!

Endelig –  nå er muligheten her! Etter over 10 år med samme uniform, er det nå på tide å skifte ham. Vi klarte ikke lengre å skaffe den gamle typen lagsjakke, så nå får vi nytt og flott design fra ny leverandør. Følg instruksjonene under, gå inn på bestillingsportalen og bestill det du har lyst på av bekledning. Bestillingsfrist er 8. desember. Levering vil bli i uke 5. Hiv deg med for å kjøpe en flott skytterlagsuniform!
Vi vil også ta opp bestillinger når det er behov på senere tidspunkt. Minste samlet antall vil da være 5 stk per type plagg.

NB! Dersom du ønsker å ha navnet ditt trykket på, bestill utgaven med NAVNTRYKK. Send så det navnet du vil ha trykket på e-post til post@malselv-skytterlag.no så videreformidler vi det til leverandøren.

Fremgangsmåte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/målselvskytterlag

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

lagsklær

[top]