07 mar 2023

Eline fikk hederspris

I forbindelse med årsfesten sist lørdag ble Eline Elvebø tildelt skytterlages hederspris Rosenqvisten. Prisen kan deles ut årlig på bakgrunn av ekstraordinær innsats for skytterlaget, det være seg sportslig, administrativt eller på andre måter. Eline ble tildelt prisen på grunn av sine fremragende sportslige prestasjoner det siste året. Rosenqvisten har blitt delt ut 11 ganger tidligere, og Eline er den desidert yngste som har mottatt denne prisen. Vi gratulerer Eline så mye med denne ærefulle prisen!

Her er nominasjonskomiteens begrunnelse for tildelingen:

Eline har tross sin unge alder gjort seg bemerket for sine imponerende sportslige prestasjoner. Hun ble på inne-LS 2023 nummer 2 i klasse ER. På Landsskytterstevnet i Bodø 2022 kom hun på en hederlig 5.plass. Den siste innendørssesongen har hun skutt 350 poeng hele 4 ganger!
Eline legger ned en solid treningsinnsats for å nå målene sine. Hun vet å holde hodet kaldt, og under finalen i Heli-Team cup i vinter satte hun like godt ny mesterskapsrekord. Hun vant også Nordlyscupen sammenlagt.
Eline er gjennom sine gode prestasjoner og sitt fine vesen en flott ung representant for Målselv Skytterlag. Hun er også en kilde til inspirasjon for andre skyttere, både for voksne og ikke minst for andre ungdommer.

Vi ønsker Eline lykke til videre i skytterkarrieren.

image0

[top]