07 mai 2019

Tre interne skytinger

Merk deg følgende datoer: 27. mai, 6. juni og 18. juni! For da blir det nemlig interne mesterskap for Målselv Skytterlag på Sentralskytebanen.

Mandag 27. mai blir det Lagsmesterskap feltskyting for klasse 1-5 og V55 (ungdommer og V65/V73 har allerede hatt LM felt). LM var som kjent annonsert i forbindelse med Tørrskoddfelten i mars, men måtte avlyses grunnet dårlig vær. Denne gangen vil LM felt bli arrangert på 100m elektronikk. Vi er klar over at dette ikke er en optimal løsning, men det er det som er mulig å få til i år. Vet blir uansett likt for alle og det kan bli en annerledes utfordring for groveltskyttere. Det vil bli oppstart kl 1730, og det vil bli en avsluttende finale dersom tiden tillater det.

Torsdag 6. juni skal vi prøve noe helt nytt i Målselv Skytterlag: LM Skogsløp med skyting. Vi ønsker å innføre denne grenen også i vårt skytterlag. Tanken er å ha en lavterskelkonkurranse som de fleste kan være med på. Vi håper at vi kan lage en samlende aktivitet som mange hiver seg med på. Nærmere detaljer om LM skogsløp kommer etter hvert.

Tirsdag 18. juni blir det LM bane for alle klasser, både på 100 meter og 200 meter. Vi kjører ett lag kl 1730, og ett lag kl 1830. Det skal skytes 35-skudd for alle mesterskapsklasser.

[top]